Over Soho

De inspiratie voor Soho douches ligt in New York waar de huurprijzen de laatste jaren ongelooflijk hard stegen. Start-up bedrijven en nieuwe horeca ondernemingen konden zich niet meer vestigen in reguliere panden en weken uit naar leegstaande industriële gebouwen.

joel-barwick-91571_sml
start-ups gingen zich vestigen in industriële panden

Die rauwe look werd synoniem met de trendy bedrijven. En dat sloeg aan, ook in Europa. Met name een moderne vertaling ervan in bijvoorbeeld stalen tussendeuren. Een nieuwe interieurtrend was geboren: Urban chique.

De designers van Sealskin hebben deze stijl aangepast naar de eisen en standaarden voor badkamerproducten en de kwaliteit waar Sealskin om bekend staat. Moderne deuren en inloopdouches met een duidelijke knipoog naar de rauwe inspiratie is het resultaat.

 

Soho douches zijn standaard maar liefst 210cm hoog en gemaakt met 8mm veiligheidsglas mét sealglas coating, waardoor vuil en kalk zich minder snel zal hechten. Aan de binnenzijde is het glas bovendien ononderbroken, zodat het eenvoudig droog te wissen is na iedere douche.

Sealskin SOHO vlak glas binnenkant

De moderne industriële douches zijn beschikbaar bij de betere sanitaire vakhandel.

[3d-flip-book mode=”fullscreen” urlparam=”fb3d-page” id=”441″ title=”false”]