Jouw inspiratie

Sealskin is voor haar nieuwste douche – de Soho – geïnspireerd door de industriële look die je tegenwoordig veel ziet in trendy restaurants of kantoorgebouwen. Ook in woningen, bij de mensen thuis, komt deze bijzondere interieurstijl steeds vaker voor. Op verschillende manieren past men deze toe; van authentiek en rauw tot modern en minimalistisch.

Voel jij je ook aangesproken door deze trend en wil je nóg meer inspiratie om dit in je eigen badkamer of zelfs in je hele interieur door te voeren? Kijk dan eens mee op bijvoorbeeld Pinterest! Er is werkelijk heel veel te vinden.

Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kan je lokale sanitair vakhandel je vast op weg helpen. In ieder geval voor je industriële badkamer.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.