Slimme scharnieren

De nieuwste douchedeuren van Sealskin, de Soho, maken gebruik van een bijzonder soort scharnieren. Deze zijn helemaal geïntegreerd in de metalen profielen. Dat betekent dat je, als de deur gesloten is, er helemaal niets meer van ziet; geen opliggende scharnieren waar je omheen moet schoonmaken en geen lelijke ruimtes tussen de deur en het raamkozijn. Je douche oogt daardoor nóg strakker en moderner.

Sealskin_detail scharnier
Verborgen scharnieren in Soho

Sealskin gebruikt deze scharniertechniek als eerste in een douche. Tot nu toe werden dergelijke verborgen scharnieren namelijk alleen gebruikt in stompe binnendeuren. Doordat deze deuren, anders dan opdekdeuren, helemaal vlak met het kozijn sluiten, oogt het geheel veel strakker en moderner.

De bijzondere scharnieren worden gebruikt in zowel de 1-delige als de 2-delige deuren.

 

 

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.