Soho in beeld

Ook zo’n fan van de mooie fotografie van Soho? Die kwam niet zomaar tot stand. De fotoshoot duurde zo’n twee weken en er waren honderden styling producten, 2 stylistes en 1 topfotograaf voor nodig. We zijn erg trots op het resultaat :-).

Veel van de styling producten komt van Sealskin, zoals de handdoeken en vrijstaande accessoires. Of van Tiger, een zusterbedrijf van Sealskin. Andere styling producten werden speciaal aangeschaft of geleend. Zo komt die bijzondere fiets van een kennis van een van de stylistes. Die fiets is door een fietsenmaker in Eindhoven gemaakt van onderdelen van allemaal verschillende oude fietsen. Iedere fiets die zij op die manier maken is dus uniek!

003_Sealskin_detail fiets 120 nis

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.