Designed by Sealskin

Soho douches zijn ontwikkeld door de designers van Sealskin. Met de kennis en ervaring van de specialist in douches, is een perfecte, moderne vertaling gemaakt van de industriële stijl die de inspiratie vormde.

Drempelloos

De deuren zijn zowel mét dorpel alsook zónder dorpel te plaatsen. Het voordeel van de dorpel is dat deze het water nog beter in de douche houdt. Maar zonder dorpel is de instap helemaal barrièrevrij. De keuze is aan jou!

 

Moderne look

Uniek zijn de talloze details in de vormgeving die de douches juist die moderne look geven. Let maar eens op de blinde bevestiging van de steun; het is alsof deze in de muur verdwijnt! Ook het gebruik van verborgen scharnieren zorgt voor minimalisme.

 

Knipoog naar de inspiratie

Uiteraard hebben de designers hun inspiratie niet uit het oog verloren! De zwarte metalen frames zijn overduidelijk gebaseerd op industriële deuren. Nu natuurlijk alleen aan de buitenzijde toegepast, zodat de douche van binnen eenvoudig te onderhouden is. Maar ook de subtiel toegepaste zichtbare bouten zijn een knipoog naar de oorsprong

Sealskin_detail bout

Soho douches zijn eye-catchers in de stijlvolle badkamer van nú. Beschikbaar vanaf eind 2017 bij de betere sanitaire vakhandel.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.